Schrijverspunt is de ontmoetingsplek voor lezers, schrijvers en uitgevers!

Ga naar beneden

Schrijverspunt is de ontmoetingsplek voor lezers, schrijvers en uitgevers!

Bericht van Chap op wo aug 19 2009, 14:11

Op deze site staat informatie voor lezers die eens wat anders willen dan alleen het bekende werk aan schrijvers. Bij Schrijverspunt zijn juist de minder bekende en debuterende schrijvers te vinden. Schrijvers die vaak ook zeer de moeite waard zijn maar niet kunnen rekenen op een heel zwaar opgezet verkoopapparaat. Schrijverspunt geeft lezers de kans om kennis te maken. We geven informatie over de schrijvers zelf of u kunt zien welke boeken ze hebben uitgegeven. In het bezoekersforum kunt u de mening van andere lezers lezen en uw eigen mening geven over een boek.

Schrijvers vinden op deze site informatie over het schrijven zelf, met handige tips en links, maar ook over het uitgeven van eigen werk. Ze kunnen zich voorstellen aan geïnteresseerden en hun werk onder de aandacht brengen. Ook is het mogelijk om ideeën uit te wisselen met andere schrijvers. Schrijverspunt wil schrijvers helpen om bij een breder publiek bekend te worden.

Uitgevers kunnen werk van minder bekende en debuterende schrijvers onder de aandacht brengen en schrijvers die hun werk willen uitgeven op weg helpen.

Schrijverspunt is nog in ontwikkeling en stelt tips, aanvullingen en kritiek op prijs. Mensen en dan vooral ook schrijvers die inhoudelijk een bijdrage willen leveren aan Schrijverspunt zijn meer dan welkom.

Ga gewoon eens kijken: Schrijverspunt.nl
avatar
Chap
Schrijverspunt
Schrijverspunt

Man
Registratie datum : 19-08-09

Profiel bekijken http://www.schrijverspunt.nl/

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum